Aha! Mensen die niet sporten zijn beter in bed

Print
Aha! Mensen die niet sporten zijn beter in bed

Foto: Shutterstock

Als excuus om je fitnessbeurt te skippen, kan deze wel tellen. Volgens de wetenschap zijn mensen die niet sporten namelijk beter in bed. Interessant, toch? Zet die Netflix-film en dat kommetje chips dus maar vast klaar vanavond!

Nee, wij zuigen dit niet ten voordele van een luie avond uit onze duim. Er is wel degelijk onderzoek gevoerd en de uitkomst is duidelijk: wie niet sport, is beter in bed!

Aan het onderzoek namen ruim 1000 koppels deel, tussen 25 en 45 jaar. In alle koppels hadden beide partners een job, een ‘gemiddeld’ sociaal leven en 52% had ook kinderen. Tijdens de onderzoeksperiode moesten de koppels al hun activiteiten en bezigheden gedurende de dag bijhouden en punten geven.

Wat bleek? Bij 72% van de koppels gaf een partner zijn of haar wederhelft hogere punten voor bedprestaties als die niet gesport had. De seks kreeg gemiddeld een 8,2 van hen. Hallo’kes! Het gemiddelde ‘sekscijfer’ van koppels die wél regelmatig gingen sporten, kwam niet hoger dan 7.

Compleet onlogisch is dat natuurlijk helemaal niet volgens de onderzoekers. Wie gaat sporten heeft op het einde van de dag minder energie, en meer nood aan ontspanning. Wij weten in elk geval waar je ons zal vinden vanavond. Eén tip: het is niet de sportclub.

 

 

Meer over Seks en Relaties

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video