She’s baaack: Julie Van den Steen krijgt vaste rubriek in nieuwe talkshow

Print
She’s baaack: Julie Van den Steen krijgt vaste rubriek in nieuwe talkshow

Foto: Instagram | @julievandensteen

Het is een tijdje stil geweest rond de ex-sidekick van Peter Van de Veire, maar nu breit Julie Van den Steen dan toch een vervolg aan haar mediacarrière. De radio ruilt ze in voor de tv, want de blondine heeft een contract getekend bij zender VTM. Olaaa!

Het was een erg emotioneel afscheid enkele maanden geleden, toen Julie live in de MNM-ochtendshow aankondigde dat ze stopte met radio maken. Ze liet toen duidelijk verstaan dat ze klaar was voor een nieuwe uitdaging, en die lijkt ze nu gevonden te hebben. Zender VTM heeft het alvast over "fijne plannen" met Julie.

Het is de talkshow van creatief directeur Davy Parmentier waarin Julie een vaste rubriek zou krijgen. De naam van de show is nog niet bekend, maar het wordt VTM’s tegenoffensief voor de ‘Slimste Mens’. De talkshow zal vanaf 28 oktober van maandag tot vrijdag te zien zijn. Woehoe, wij kijken alvast uit naar een dosis Julie op ons scherm!

Daarmee wint VTM weer een topper voor zich. Eerder deze week raakte bekend dat ook Karen Damen binnenkort te zien zal zijn op de zender, in ‘Familie’.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video