Zien! Jennifer Aniston zit nu op Instagram en haar eerste post is legendarisch

Print
Zien! Jennifer Aniston zit nu op Instagram en haar eerste post is legendarisch

Foto: Isopix

Je hebt haar waarschijnlijk meermaals opgezocht op Instagram, maar tevergeefs. Jaren moesten we het stellen met fan-accounts van Jennifer Aniston, die het personage Rachel Green vertolkte in onze favoriete serie 'Friends'. Tot gisteren, want Jennifer heeft ein-de-lijk een account aangemaakt.

Aha! En daarmee zitten nu alle ‘Friends’ op Instagram. Om ervoor te zorgen dat Jennifers allereerste post een knaller van formaat zou worden, hield ons favoriete zestal een reünie. De selfie die daaruit volgde is nu te bewonderen op haar Instagramaccount en doet onze harten smelten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ????

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

 

Moooh, zie ze schitteren! Op de foto zijn naast Jen haar medehoofdrolspelers te zien: Lisa Kudrow (Phoebe), Courteney Cox (Monica), Matt LeBlanc (Joey), David Schwimmer (Ross) en Matthew Perry (Chandler). “En nu zijn we ook Instagram Friends”, staat er te lezen onder te foto. Dit kiekje zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als een van de beste eerste Instagramfoto’s EVER.

Op minder dan een dag tijd staat Jennifers volgeraantal op een degelijke 6,6 miljoen. Dat zal nog serieus aandikken, want eerlijk: wie wil de legendarische Jennifer Aniston nu niet volgen?

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video