Ook Liam Hemsworth zou opnieuw aan het daten zijn, en wel met deze Dynasty-ster

Print
Ook Liam Hemsworth zou opnieuw aan het daten zijn, en wel met deze Dynasty-ster

Foto: Isopix

Miley Cyrus liet er geen gras over groeien na haar stukgelopen huwelijk met Liam Hemsworth. De zangeres werd kort na de breuk al kussend gespot met Amerikaanse blogster en fashion-ondernemer Kaitlynn Carter, en zou ondertussen al de overstap gemaakt hebben naar zanger Cody Simpson. Maar ook Liam Hemsworth werd hand in hand gespot met deze Dynasty-actrice, en we zijn helemaal te vinden voor dit nieuwe Hollywoodkoppel.

The lucky bastard is Maddison Brown, die Kirby Anders speelt in de populaire serie ‘Dynasty’. De twee werden samen in New York gespot toen ze de metro namen en gingen lunchen. Daarna liepen ze ook hand in hand door de stad. Het is de eerste keer dat de Australische acteur met een ander vrouw gezien werd na de breuk met Miley Cyrus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maddison Brown (@maddisonbrown) op

 

KNIPPERLICHTRELATIE

Dat er al veel inkt gevloeid is over Miley Cyrus en Liam Hemsworth, is nog licht uitgedrukt. De twee ontmoetten elkaar in 2009 op de set van ‘The Last Song’. Na een knipperlichtrelatie van zo’n drie jaar volgde een huwelijksaanzoek. Dat deed Liam in 2012 met een diamanten ring van 3,5 karaat. In september 2013 werd bekendgemaakt dat het koppel een punt achter hun relatie zetten, om nog geen drie jaar later de liefde opnieuw bij elkaar te vinden.

In oktober 2016, zo’n zeven maanden later, bevestigde het koppel opnieuw hun verloving. Eind afgelopen jaar stonden kranten en websites vol met het nieuws dat Miley en Liam in het geniep getrouwd waren. Ondanks heel wat gelukzalige momenten op Instagram blijken Miley en Liam dan toch niet voor elkaar gemaakt te zijn, tot ongenoegen van ontelbare fans.

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video