Wait, what?! Karen Damen krijgt binnenkort een vaste rol in ‘Familie’

Print
Wait, what?! Karen Damen krijgt binnenkort een vaste rol in ‘Familie’

Foto: Isopix

Wie Karen Damen op z’n scherm wil zien, moet binnenkort afstemmen op VTM in plaats van VIJF. De voormalige K3-zangeres zal er een rol vertolken in ‘Familie’, en krijgt ook de kans om mee te doen aan ‘Liefde Voor Muziek’.

Karen Damen is back in the game. De zangeres neemt de overstap van SBS naar VTM, en daar liggen enkele leuke projecten op haar te wachten. Zo zal ze binnenkort een nieuw personage spelen in ‘Familie’, maar mag ze ook haar zangkunsten bovenhalen in ‘Liefde Voor Muziek’. En dat is nog niet alles, want onze favoriete ‘rosse’ zal hoogstwaarschijnlijk ook plaatsnemen in een jurystoel van ‘The Voice Senior’.

“Dit voelt enorm goed en plezant aan”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Ik mag opnieuw gaan zingen en acteren. Precies wat ik heel mijn leven al wil doen en ook doe. Dus, hier zit een enorm tevreden en blije vrouw. Ik zit boordevol energie om er weer volledig in te vliegen.”

 

VERPLEEGSTER VANESSA

Karen krijgt niet zomaar een bijrolletje in ‘Familie’, maar zal verpleegster Vanessa Mariën vertolken, die een belangrijke rol zal spelen in het leven van Alfons, Anna – aka de bomma -  Albert en Benny. Vanessa is een sympathieke verpleegster met een grote mond, maar klein hartje. Dat treft! “Het is leuk dat ik een rol krijg die in het verlengde ligt van wie ik ben. Dat is net iets gemakkelijker dan volledig in de huid van een ander persoon kruipen”, zegt Karen zelf.

Eind november staat de eerste draaidag voor Karen ingepland, en in het voorjaar van 2020 zullen we haar acteerkunsten kunnen bewonderen op televisie. Wij kijken er nu al naar uit!

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video