Nathalie Meskens is voor de eerste keer zwanger: “Ik word mama! Joepie!!!”

Print
Nathalie Meskens is voor de eerste keer zwanger: “Ik word mama! Joepie!!!”

Foto: Photonews

Nathalie Meskens (37) is zwanger van haar eerste kindje. Dat kondigde de actrice/presentatrice zelf aan op Instagram. “Ik word mama! Joepie”, schreef ze onder een schattige foto van zichzelf, haar vriend Nadim en haar hondjes.

Na Natalia is ook Nathalie Meskens over het dolle heen. Beide vriendinnen zijn samen zwanger, dat maakte Meskens deze ochtend zelf bekend op Instagram. “Je kan hopen, bidden, vechten of hard werken voor als je dingen wil bereiken, maar de mooiste geschenken in het leven komen van moeder natuur”, schrijft ze bij de foto waarop je de schaduw van de toekomstige ouders ziet. “Ik draag een hele wereld in me. Zo spannend, zo magisch.”

“We zijn zo dankbaar voor deze zwangerschap en we genieten van elk moment”, gaat ze verder. “We groeien elke dag, zoals het kleintje in mijn buik, om de best mogelijke ouders te zijn. Zo blij om het grootste nieuws dat ik ooit zal delen aan te kondigen. Ik word mama. Joepie!!!”

 

Het wordt het eerste kindje voor Nathalie en haar vriend Nadim, met wie ze ondertussen twee jaar samen is. Eerder was de actrice een paar jaar getrouwd met acteur Jeroen Van Dyck. Op sociale media regent het alvast gelukwensen van bekend Vlaanderen.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video