Hallo kroket! Megan – snap je? – uit Temptation Island is onherkenbaar na cosmetische ingreep

Print
Hallo kroket! Megan – snap je? – uit Temptation Island is onherkenbaar na cosmetische ingreep

Foto: VIJF

Megan Desaever, de naam klinkt je waarschijnlijk wel bekend in de oren – als er geen koas uitloopt tenminste – heeft onlangs in Turkije een gebitsbehandeling ondergaan. Geen al te grote ingreep zou je denken, al ziet de ‘Temptation Island’-deelneemster er onherkenbaar uit.

De West-Vlaamse Megan nam vorig jaar samen met haar toenmalige vriend Kevin deel aan ‘Temptation Island’. Voor de Ultieme Relatietest faalden ze beiden grandioos. Qua uitspraken schreven ze daarentegen geschiedenis. Megan wist tijdens het programma verleider Joshua aan de haak te slaan, maar ook dat draaide uit op een sisser.

Dat de 20-jarige na haar deelname niet heeft stilgezeten, is duidelijk. Megan trakteerde zichzelf op ‘400 cc aan humor’ en liet ook – net zoals de meeste kandidaten – haar lippen opspuiten na afloop van het programma. Haar laatste wapenfeit is een nieuw gebit. Daarvoor reisde de brunette af naar Turkije. Op Instagram postte ze een foto van het resultaat met als bijschrift: “Eindelijk mijn nieuwe tanden! Dank u wel @dental_centre_turkey voor het super goede resultaat.”

MEGAN, IS THAT YOU?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eindelijk mijn nieuwe tanden ! Dankuwel @dental_centre_turkey voor het super goede resultaat ??????

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__) op

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video