Kapseltrend gespot! Dit easy peasy catwalk-kapsel is nu al een favoriet bij fashionista’s

Print
Kapseltrend gespot! Dit easy peasy catwalk-kapsel is nu al een favoriet bij fashionista’s

Foto: Isopix

De modeweken zitten er ondertussen op, en dat betekent dat wij opnieuw barstensvol inspiratie zitten voor de komende maanden. Zo zagen we heel wat fashionista’s door de straten struinen met hetzelfde easy peasy kapsel. Eentje die je heel gemakkelijk kan nabootsen in je eigen badkamer en er ook nog een chic uitziet ook. Maar dat is nog niet alles, want het kapsel komt rechtstreeks van de Chanel-catwalk en dat zegt meer dan genoeg!

Wie graag haar haren los draagt, maar tevens gek wordt wanneer het in je gezicht hangt: je bent aan het juiste adres. Het half opgestoken kapsel dat we tijdens de Chanel AW 19 spotten, verschijnt ook steeds meer in het straatbeeld. Je brengt simpelweg twee van je voorste lokken samen op de achterkant van je hoofd. Die maak je vast met hét accessoire van 2019: een haarspeld.

 

Nieuw is het klassieke kapsel allesbehalve, maar dat het aan populariteit wint, staat buiten kijf. Welk haaraccessoire je toevoegt, is volledig up to you. Een strikje, bloem of haarspeld, wij halen ze alvast allemaal in huis!

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video