Hallokes! Dries Mertens gaat met de billen bloot op Instagram

Print
Hallokes! Dries Mertens gaat met de billen bloot op Instagram

Foto: Isopix

Dries Mertens is een van de redenen waarom vrouwen überhaupt iets van voetbal afweten. En de Rode Duivel doet zijn favorietenstatus opnieuw alle eer aan door z’n blote billen op Instagram te delen. De sfeer zit er alvast goed in bij de nationale ploeg die vanavond een kwalificatiematch voor het EK tegen San Marino. Kijk maar!

Hoewel we weinig afweten van de regels weet voetbal ons soms toch te bekoren dankzij de sexy spelers. En toeval wil dat onze nationale ploeg er heel wat bezit. Reden te meer dus om vanavond de match mee te pikken. Maar los daarvan zijn de kwalificatiematchen van de Rode Duivels voor het EK ook een groot succes dankzij hun andere talenten. België heeft het ticket voor het EK zo goed als op zak, en dat zorgt voor een uitgelaten sfeer bij de spelers. Die poseerden voor een foto tijdens één van de oefenmatchen.

Dries, die tot de verliezende groep behoorde, kon duidelijk niet goed om met z’n nederlaag en trakteerde ons dan maar op een blote derrière. Het lichtpuntje van onze dag, letterlijk dan, want Dries’ billetjes zijn al zo wit als zijn geblondeerde haren.

“Hier is een foto van mij en het winnende team”, schreef hij al lachend bij de foto. In case je nog op zoek bent naar dat blote kontje moet je links op de foto kijken. Kan de fotograaf van dienst volgende keer wat extra inzoomen en scherpstellen, aub? Bedankt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s a picture of me and the winning team! ????‍?? #badloser

Een bericht gedeeld door Dries Mertens (@driesmertens) op

 

Meer over voetbal

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video