Aha! Deze vijf celebs nemen Jani en Goedele onder hun vleugels in ‘Celebs gaan Daten’

Print
Je las het misschien al, Jani Kazaltzis en Goedele Liekens openen een datingbureau. En als dat je aandacht nog niet prikkelt, hebben ze enkel celebrities in hun portefeuille. Die gidsen ze in het programma ‘Celebs gaan Daten’ richting de ware liefde. Of ze daarin slagen is nog maar de vraag. Wat we je wel al kunnen vertellen is wie de bekende Vlamingen zijn die hun liefdeslot in de handen van dit duo leggen.

Niemand minder dan Pommeline Tillière, Jarne Baele, Chey Ciani, Justine De Jonckheere en Diaz Pena Verlez gooien zich dit najaar in een datingavontuur om vrank en vrij te praten over liefde, dates, relaties, verwachtingen en dromen. En dat doen ze allemaal onder het waakzame oog van Jani en Goedele. Op het einde van het programma wordt de balans opgemaakt, maar eerst wat meer over de deelnemers.

Pommeline maakte furore tijdens haar passage in ‘Temptation Island’. Onlangs nam ze met haar verloofde Fabrizio opnieuw deel aan ‘Temptation Island VIPS’, maar helaas eindigde dit sprookje niet op een positieve noot. Pommeline is dus single, maar nog niet helemaal ready to mingle. Gelukkig blijft haar geloof in de ware liefde na alles nog overeind. Met haar deelname aan ‘Celebs gaan Daten’ zet ze alvast een stap in de goede richting.

 

Jarne – of moeten we zeggen Jaaarn - bleef niet onopgemerkt tijdens zijn deelname aan ‘Love Island’. De 24-jarige software verkoper mag dan wel een happy single zijn, toch droomt hij van een gezin en kindjes. “Mijn ouders zijn ondertussen 30 jaar getrouwd en nog altijd samen, dàt is waar ik naartoe wil."

 

Justine won in 2011 het felbegeerde kroontje en mocht zich een jaar Miss België noemen. De knappe 27-jarige West-Vlaamse is nu zo’n drie jaar single en vindt dat daar verandering in mag komen. Justine valt doorgaans op oudere mannen, maar vrienden van haar vader moeten zich nu ook weer niet komen aanmelden. Iemand met bakken charisma kan zou haar hart weleens kunnen veroveren.

 

Wie fan is van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ kent Diaz ongetwijfeld. De Gentenaar met Spaanse roots is ondertussen al even single en klaar voor de volgende wending op zijn liefdesparcours. Hoewel deze spierbundel een stoere kerel lijkt, mag zijn vriendin gerust de broek dragen in de relatie. Iets waar Jani en Goedele ongetwijfeld wel hun mening over zullen geven is zijn tactiek om te kijken of een meisje wel écht met hem wil optrekken. “Wat ik graag doe is een meisje eens laten zitten, dan pas kun je zien hoe graag ze wilt daten met jou.”

 

Last but not least is Chey, ook bekend van het programma ‘Love Island’. Ze noemt zichzelf een relatiepersoon en behoort dan ook niet tot het clubje happy singles. Daten is geen van haar sterktes, want dat doet ze eigenlijk nooit, maar gelukkig zijn Jani en Goedele er om haar de kneepjes van het vak te leren. Ambitieuze mannen met mooie tanden en een verzorgd sportief uiterlijk mogen zich alvast aanmelden.

Wil je weten hoe het de single celebrities af gaat tijdens hun datingavontuur? Placeer je dan zeker op 25 oktober in de zetel met de afstandsbediening in de hand.

Meer over films & series

Meest recente video's

Meer video