Hmmm! 8 heerlijke soeprecepten die je komende maanden warm houden

Print
Hmmm! 8 heerlijke soeprecepten die je komende maanden warm houden

Foto: The Stay At Home Chef / Pinch Of Yum / Cupful Of Kale

Herinner jij je nog die zalige zondagmiddagen bij de bomma waar je steeds van haar heerlijke soep kon genieten? Nu het buiten weer wat kouder is, snakken we naar soeprecepten die ons weer spontaan doen watertanden. Het goede nieuws is dat deze soepjes makkelijk te maken zijn en laat het nu ook nog een gerecht zijn dat je op 1-2-3 invriest en snel weer opwarmt wanneer je geen tijd hebt om te koken. Aha!

Met deze klassieke en minder klassieke soepkes hou jij jezelf warm:

Creamy chicken & mushroom soup

Nog zo’n topgerecht: vol-au-vent van de bomma. Goed nieuws, want daar bestaat ook een soepversie van! Wat wil een mens nog meer op een regenachtige dag? Klik hier voor het recept.

 

Mexicaanse ‘street corn’ soep

Ben jij helemaal weg van de Mexicaanse keuken? Dan moet je in plaats van taco’s of chili con carne volgende keer eens deze soep uitproberen, die barst van de typische Zuid-Amerikaanse smaken! Klik hier voor het recept.

 

Klassieke tomaat-basilicum

Je hoeft natuurlijk niet altijd te experimenteren in de keuken. Klassieke recepten zijn vaak minstens even lekker! Heb jij het brouwen van de perfecte tomatensoep nog niet onder knie, test dan deze variant met basilicum eens uit. Klik hier voor het recept.

 

Gouden soep

Aaah, Meghan Markle krijgt het misschien dagelijks voorgeschoteld, maar voor ons gewone burgers is een gouden soep toch echt een openbaring. Wist je dat slechts één ingrediënt zorgt voor de mooie kleur? Klik hier voor het recept.

 

Chinese noedelsoep

Hmmm, een Oosterse soep die je in één pot op tien minuten kan klaarmaken. Do we really need to say more? Klik hier voor het recept.

 

Thaise zoete aardappel & wortel soep

Als er zoete aardappel inzit, zijn wij eigenlijk so-wie-so down for it. Deze spicy soep is dan ook gegarandeerd het proberen waard. Klik hier voor het recept.

 

Groene pesto & groenten soep

Hoewel we niet zeker zijn of dit gerecht nog onder de categorie ‘soep’ valt, beweert het recept althans van wel. Voor wie vaak zijn hongerke niet gestild krijgt met een lichte soep, is dit dus de perfecte oplossing! Klik hier voor het recept.

 

Creamy geroosterde bloemkool soep

Dit is nu eens echt een herfstige soep waarvan je gezellig een tasje opdrinkt in de zetel. Het geheim voor de beste smaak? Je bloemkool roosteren. Klik hier voor het recept.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video