Jani en Goedele koppelen BV’s aan gewone Vlamingen in ‘Celebs gaan Daten’, en dit is de eerste kandidaat

Print
Al twaalf seizoen maakt Jani Kazaltzis van de wereld een mooiere plaats met zijn stylingtips. Maar we zullen Jani dit najaar nog vaker op het scherm tegenkomen. Binnenkort gidst hij samen met Goedele Liekens enkele celebrities – niet naar een piekfijne kleerkast, maar – de ware liefde. Gisteren was onze favoriete stylist slash matchmaker dan ook te gast in ‘Gert Late Night’ om wat meer te vertellen over het nieuwe programma en maakte hij meteen ook de naam van één van de deelnemers bekend.

“Wie heeft zich daar allemaal voor ingeschreven”, vroeg Gert Verhulst zich samen met kijkend Vlaanderen af. De namen zijn nog top secret, maar Jani wou toch al een tipje van de sluier oplichten. “Waarom zouden ze niet meedoen? Voor een celebrity is het ook moeilijk om aan een lief te geraken.”

Na een intake gesprek gaan Jani en Goedele vervolgens op zoek naar potentiële dates voor de deelnemende celebrities. En één van die celebs is Pommeline. Zij laat in de korte preview weten op zoek te zijn naar iemand die niet in de spotlights staat. Wij zijn alvast benieuwd naar meer!

Meer over films & series

Meest recente video's

Meer video