We krijgen eindelijk de trouwjurk van Hailey Bieber te zien, en ja, we willen ‘m!

Print
We krijgen eindelijk de trouwjurk van Hailey Bieber te zien, en ja, we willen ‘m!

Foto: Isopix

Een week nadat ze voor de tweede keer – ze trouwde eerder al voor de wet – haar jawoord gaf, toont Hailey Bieber eindelijk haar trouwjurk. Het model postte niet één, maar drie verschillende foto’s van ‘THE DRESS’ op Instagram. En ja hoor, we zijn op slag verliefd!

Hailey Baldwin en Justin Bieber trouwden vorig jaar al voor de wet, maar waren niet van plan een sprookjeshuwelijk aan zich voorbij te laten gaan. Vorig week schreden ze dan ook samen naar het altaar in Los Angeles. En zoals het betaamt, hoort bij een sprookjeshuwelijk uiteraard ook een prinsessenjurk. Hailey koos voor een designerjurk van Virgil Abloh, het creatieve brein achter het merk Off-White en creative director van de Louis Vuitton-mannenlijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

last Monday was the most special day of my life:)

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) op

 

Het resultaat voldeed volledig aan de term ‘droomjurk’. De off-shoulder jurk was tevens voorzien van een diep rugdecolleté. De creatie was voorzien van honderden pareltjes en een meterslange sleep met daarop de boodschap ‘till death do us part’ geborduurd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9.30.19 ??

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) op

 

“Virgil, dank je wel dat je mijn visie tot leven hebt laten komen en mijn droomjurk hebt ontworpen. Jij en je Off-White team zijn fantastisch en ik ben eeuwig dankbaar dat ik deze prachtige creatie mocht dragen”, liet Hailey op Instagram weten. “Het was de meest speciale dag van mijn leven.”

 

Meer over trouwen

Meest recente video's

Meer video