TREND ALERT: Zo ssstyle je je laarzen met slangenprint

Print
TREND ALERT: Zo ssstyle je je laarzen met slangenprint

Foto: Style Advisor

Als er dit seizoen één ding niet in je schoenencollectie mag ontbreken, dan zijn het wel laarsjes met slangenprint. Ze houden niet alleen je enkels warm tijdens de frisse dagen, maar geven je look meteen een upgrade. Al is dat laatste slechts het geval als je er de juiste outfit bij combineert. Wil jij er met je favoriete paar schoenen liever niet uitzien alsof je klaar bent om op safari te vertrekken? No worries, wij geven je het juiste advies.

 

The classic jeans

Je casual outfit een beetje oppimpen? Dan doe je er toch gewoon slangenlaarsjes onder! Hou je kleding neutraal en dan maken de laarsjes het statement.

 

White party

Een witte outfit kan er snel erg lief en engelachtig uitzien, maar met een slangenprint eronder wordt die in een vingerknip heel wat meer fashionable. Aha!

 

Print on print

De bold types die niet zo houden van neutrale outfits, kunnen natuurlijk hun laarsjes ook combineren met een andere print. Doe er een gestreepte bloes of een printed tee bij, en that's it! 

 

All black

‘Tis the season to wear black. Saai? Uiteraard niet! Zwier er een slangenprint onder en je bent klaar om te gaan.

 

Flowy jurk

Minder panty’s en meer laarsjes, por favorrrr. Met een paar slangenlaarzen op knielengte kan jij perfect je favoriete jurken en rokken gewoon blijven dragen dit seizoen.  

Meer over schoenen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video