Jeuj! IKEA lanceert opnieuw een collectie voor je huisdieren, en dat is niet alles…

Net wat we nodig hadden, nog een reden om ons blut te shoppen bij IKEA. *doet ondertussen toch vreugdedansje* Yep, de Zweedse designfabrikant komt opnieuw met een meubelcollectie voor onze huisdieren. Want je hond of kat is natuurlijk ook 'part of the family is', en dan kun je ze maar beter voorzien van een knus hoekje met wat Zweeds design.
Print

IKEA lanceert dit seizoen enkele nieuwe producten voor de LURVIG collectie, terwijl bestaande producten een stijlvolle update krijgen met frisse kleuren en patronen. De Zweedse designfabrikant kreeg voor de ontwerpen van de nieuwe collectie hulp van dierenarts dr. Barbara Schäfer. “Als het op slapen aankomt, vinden katten het dan weer heerlijk om te ontspannen in afgesloten ruimtes terwijl honden vooral veel belang hechten aan de nabijheid van hun baasje", legt de dierenarts uit.

Denk bijvoorbeeld aan het LURVIG kattenhuis, of de verschillende kussens voor honden. Ook de LURVIG-dekens blijken niet enkel enorm handig te zijn – want ze zijn waterbestendig – maar passen ook perfect in je interieur.

Al een lijstje aan het opstellen? De collectie ligt vanaf 7 oktober in de winkels.

 

I can’t get no Scratchisfaction

En dat is nog niet alles, want speciaal voor Werelddierendag lanceert IKEA vandaag Pets Tunes: een gratis muziekplatform voor honden of katten om hen gerust te stellen wanneer jij van huis bent. Met hits zoals ‘Oops, I bit it again’,  ‘I can’t get no Scratchisfaction’ of ‘With or without meow’ beleeft jouw viervoeter gegarandeerd sfeervolle dagen.  De muziek werd dan ook gecomponeerd door deskundige geluidsingenieurs in samenwerking met katten- of hondenfluisteraars. Wedden dat je je kat al dansend op tafel terugvindt bij het thuiskomen?

Meer over Dieren

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video