Romantiek ten top! Dit is de volledige collectie van Giambattista Valli voor H&M

In mei werd na maandenlang speculeren eindelijk bevestigd dat H&M in zee zou gaan met niemand minder dan Giambattista Valli. Vreugdekreetjes waren van toepassing, want bijna meteen na de aankondiging werden enkele stuks al online te koop aangeboden. Maar niet getreurd als je die prachtige tulejurk niet te pakken kreeg, want de Zweedse keten dropte zonet de beelden van de volledige collectie die op 7 november in geselecteerde winkels ligt.
Print

Het grote nieuws werd eind mei bekend gemaakt op het amfAR Gala te Cannes. Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Chris Lee, Ross Lynch en H.E.R. mochten toen al pronken in enkele jurken die couturier Giambattista Valli ontwierp voor H&M. Dat de jurken galawaardig zijn staat buiten kijf. En ook jij kan de trotse eigenaar worden van een prinsessenjurk.

In het tweede deel van de collectie zien we zoals verwacht opnieuw heel wat ruches, kant, opvallende kleuren en een flinke doos romantiek. Koop je binnenkort iets van de collectie, dan heb je sowieso een statement stuk in handen. Wij lijsten ze hierboven allemaal voor je op, inclusief de prijzen. Begin alvast met sparen, want het wordt gegarandeerd een lange wishlist!

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video