Dit de pérfecte jas voor dit k*tweer en Weekday heeft een prachtexemplaar in de rekken hangen

Print
Dit de pérfecte jas voor dit k*tweer en Weekday heeft een prachtexemplaar in de rekken hangen

Foto: Fashionista.com

Regen en België, het is een onlosmakelijk duo. Je kunt dus maar beter voorbereid zijn, want plensbuien zijn nu eenmaal ingepland op die zeldzame dagen wanneer je een 'good hair day' hebt, of een killer outfit in gedachten had. Gelukkig is de modewereld ons dit seizoen gunstig gezind, en voorzagen designers trendy jassen waarmee je voor de verandering eens niet als doorweekte hond op kantoor arriveert. En Weekday heeft het perfecte exemplaar in de winkel hangen.

Insert lakleren trenchcoats! Een trenchcoat is het manusje-van-alles van de mode. Hij past bij alles, staat iedereen en kan alle stijlen aan. Het is tegelijkertijd ook de perfecte jas om twee seizoenen te overbruggen. Als je er dus nog geen in je kast hebt hangen, is het hoog tijd om er een aan te schaffen.

Maar dan liefst eentje in lakleer, waardoor je a. niet zeiknat op je plaats van bestemming aankomt en b. er nog eens op en top trendy bij loopt ook. Toeval wil dat winkelketen Weekday zo’n jas in de rekken heeft hangen, in verschillende kleuren dan nog. En in tegenstelling tot de designerversies hoef je er niet je volledig maandloon aan op te souperen. Voor 120 euro ga je bijna genieten van regenachtige dagen. Het gekraak van de stof moet je er helaas wel bij nemen, maar denk eens aan de leuke grapjes die je erover kunt maken. *wink wink*

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video