Aha! Dit geven Tinderfoto’s over jezelf – of je potentiële hubby – prijs

Print
Aha! Dit geven Tinderfoto’s over jezelf – of je potentiële hubby – prijs

Foto: Shutterstock

Tussen een swipe naar rechts en een ‘happily ever after’ zit een waslijst aan ongeschreven regels. Tot Julie Vranckx die netjes neerpende in het boek ‘(Over)leven op Tinder’. Zij verzamelde de verhalen van ervaringsdeskundigen met als resultaat: een survivalgids voor onlinedating met grappige illustraties van Niet Nu Laura. Heb jij ook eindelijk de stap gezet en ben je klaar om de datingapp te ontdekken? First things first, een eigen profiel aanmaken, inclusief goede foto. En die foto zegt meer over jezelf dan je zou durven denken…

We winden er geen doekjes om: Tinder blijft helaas een oppervlakkige vleeskeuring. Maar tegelijkertijd is de eerste indruk tijdens de onlinejacht van het allergrootste belang. Je kiest dus maar beter voor een goede foto. Wat die foto precies uitstraalt, vind je hieronder terug:

 

SELFIE

Je ziet jezelf graag! En dat is dik oké? Met vijf selfies lijk je dan weer een narcistische nutcase.

 

GROEPSFOTO

Je hebt vrienden, goed zo! Maar als je nooit alleen op een foto staat, kom je niet erg zelfverzekerd over.

 

OP REIS

Je trekt graag de wereld rond en geeft graag geld uit aan avontuur of cocktails onder een palmboom. Jij gaat werken om daarna te kunnen genieten van het leven. The sky is the limit.

 

AAN HET SPORTEN

Werken aan je lichaam is belangrijk voor jou. Je bent graag actief bezig en wilt er een gezonde levensstijl op nahouden. Maar dat wil niet zeggen dat je geen foto van een dikke, vette hamburger kan toevoegen. Balans, weet je wel.

 

VERKLEEDPARTIJTJE

Of je bent iemand met gevoel voor humor. Of je bent iemand die net iets te lang in zijn kindertijd is blijven hangen.

 

DRANKJE IN DE HAND

Jij bent een feestbeest en zegt niet snel nee tegen een drankje. Je bent sociaal en hebt een grote vriendenkring. Besef wel dat een teveel aan alcohol een afknapper kan zijn.

 

 

 

MET HUISDIER

Je wilt de aaibaarheidsfactor van je foto vergroten: good for you!

 

MET BABY

Vader. Wellicht hebben mannen ooit samen beslist dat een foto met een kind hun aantrekkelijkheid vergroot. Dat klopt. Maar de zin ‘dit is niet mijn kind’ in je bio, leest misschien niet iedereen… Alleen voor echte papa’s dus.

 

BLOOT BOVENLIJF/IN BIKINI

Een zwembadfoto op vakantie is een leuke extra. Zo weten de Tinderaars meteen welk vlees ze in de kuip hebben. Maar een nietsverhullende selfie in vogelperspectief op de sofa is voor velen een afknapper.

 

DUCKFACE

Je bent in 2010 blijven plakken. Niet doen: niet sexy!

 

 

JE AUTO/BROMMER/HUIS…

Material girl/boy. Jij houdt van statussymbolen en bent trots op wat je hebt. Je bent allesbehalve bescheiden ingesteld.

 

MET EEN BOEK/IN EEN MUSEUM…

Een cultuurliefhebber pur sang. Jij houdt van mooie dingen. Je bent graag op jezelf en vindt esthetiek belangrijk.

 

VIS IN DE HAND

Je wilt tonen dat je een jager bent en bent fier op je vrijetijdsbesteding. Dat je één van de 10.000 bent in deze pose, heb je waarschijnlijk niet door.

 

 

Heb je de smaak te pakken en wil jij via Tinder jouw prins op het witte paard strikken? Rep je dan naar de boekhandel en koop het boek ‘(Over)leven op Tinder’ van Julie Vranckx en Niet Nu Laura!  Voor 17,50 euro rijf jij matches bij de vleet binnen!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video