Wauw! Gent organiseert dit jaar z’n eigen Harry Potter Yule Ball en wij willen erheen

Print
Wauw! Gent organiseert dit jaar z’n eigen Harry Potter Yule Ball en wij willen erheen

Foto: Nerdist

Potterheads, opgelet! Het ziet ernaar uit dat jullie stoutste dreuzeldromen zullen uitkomen, want je kunt dit jaar de beentjes losgooien op het Harry Potter Yule Ball… in Gent!

Herinner jij je het jaarlijkse Zweinstein Yule Ball uit de films nog? Het grote kerstbal dat in Zweinstein georganiseerd werd ter ere van het Toverschool Tornooi. Dit jaar kun je het zelf meemaken! Comic Sans, een superheldencafé in Gent, organiseert samen met jeugdhuis Asgaard z’n eigen Harry Potter Yule Ball.

Comic Sans is niet aan z’n eerste Potterfeestje toe. Het café organiseerde vorig jaar een Harry potter Christmas Party, maar helaas was de zaal te klein om alle enthousiaste Potterheads te ontvangen. Daarom verhuizen ze het evenement dit jaar naar de Artcube in negenduust, waar zo’n duizend fans boterbier achterover kunnen slaan en een dansje kunnen placeren.

 

De zaal zal omgetoverd worden tot de bekende Grote Zaal van Zweinstein. De dansvloer is een knipoog naar de Leaky Cauldron, de Londense pub in Muggle Street, en of course wordt ook de nodige ambiance voorzien door een live coverband.  Dreuzels zullen hun buikje kunnen rond eten bij de aanwezige foodtrucks, en verder is er ook nog een comedyvoorstelling en zwerkbalbierpong.

Omcirkel 13 december in je agenda met je toverstaf, het event vindt op die dag vanaf 19 uur plaats in de Hurstweg 8, 9000 Gent. Een ticket kost je amper 16 euro, tenzij je de bouncer weet te betoveren. See you there!

Meer over kerst

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video