Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ brengt ode aan haar lichaam op Instagram: “ik beloof mij nooit voor je te schamen”

Print
Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ brengt ode aan haar lichaam op Instagram: “ik beloof mij nooit voor je te schamen”

Foto: PhotoNews

Respect. Vorige week is Nuria Gilizintinova, bekend van ‘Blind Getrouwd’, bevallen van haar tweede zoontje. Nog geen week later raapte ze de moed bijeen om foto van zichzelf in ondergoed op Instagram te posten en zo heel wat moeders en vrouwen een hart onder de riem te steken. “Je bent mijn tempel”, schrijft ze in een brief aan haar lichaam gericht.

“Dank u, voor mijn kinderen die je gedragen hebt, soms alle twee tegelijk, gebaard, gevoed en nog steeds aan het voeden bent”, schrijft Nuria op Instagram bij een foto van zichzelf in ondergoed, met de pasgeboren Théodore in haar armen.

De kersverse moeder brengt op die manier een ode aan haar lichaam, dat haar twee prachtige zonen geschonken heeft. “Ik beloof je graag te zien, je tijd te geven om te herstellen, je te eren, mij nooit voor je te schamen, trots te zijn op jou. Jij bent mijn tempel”, vervolgt ze.

 

Nuria’s mooie woorden over haar lichaam laat heel veel vrouwen even stilstaan bij het hunne. Een kind op de wereld zetten is iets wonderbaarlijks, maar tegelijkertijd ook een beproeving, zowel fysiek als mentaal. We moeten dan ook beseffen wat een mooi geschenk zwanger zijn is, en ons lichaam te tijd geven te herstellen. Meer nog, er trots op zijn.

Op Instagram wordt het ‘Blind Getrouwd’-gezicht overstelpt met positieve commentaren. ‘Prachtig!’, klinkt het over de hele lijn.

Meer over Blind getrouwd

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video