Win een duoticket voor de tweede JaniTV-filmavond! Kies tussen twee verschillende avant-premières

Print
Win een duoticket voor de tweede JaniTV-filmavond! Kies tussen twee verschillende avant-premières

Foto: Cinemien

Zin om met Jani te zetelhangen? Dat kan, want JaniTV organiseert voor de tweede keer een JaniTV-filmavond! Speel snel mee en maak kans op één van de 100 duotickets om samen met Jani en zijn crew naar één van de – jawel – twee avant-premières te kijken. Wegdromen in de ogen van Tyler Hoechlin, of eens goed lachen met Emma Thompson en Mindy Kaling? Meedoen is de boodschap, want of course sturen we je niet met lege handen naar huis.

 

CAN YOU KEEP A SECRET?

Emma (Alexandra Daddario) neemt het vliegtuig terug naar huis na een rampzalig verkoopsgesprek. Wanneer ze denkt dat het toestel op het punt staat te crashen, flapt ze al haar geheimen eruit aan de onbekende man naast haar. Tenminste, ze denkt dat hij een onbekende is en zal blijven… De dag erna ontmoet Emma Jack (Tyler Hoechlin), de jonge algemeen directeur van haar bedrijf. Hij blijkt van alles over haar te weten, zelfs haar meest intieme geheimen...

  • Voor wie? Iedereen die wat romantiek in zijn/haar leven kan gebruiken
  • Wanneer? Dinsdag 15 oktober om 20u00
  • Waar? UGC, Van Ertbornstraat 17, 2018 Antwerpen

 

LATE NIGHT

Een beroemde presentatrice (Emma Thompson) van een late nightshow is op haar retour en ziet zich genoodzaakt een jonge vrouw van Indische origine, Molly (Mindy Kaling), toe te laten op haar redactie. De twee vrouwen zijn elkaars absolute tegenpolen, de clash tussen hun culturen en generaties zorgt niet alleen voor vuurwerk, maar ook voor een heropleving van de show.

  • Voor wie? Iedereen die een leuke meidenavond wil beleven
  • Wanneer? Dinsdag 15 oktober om 19u30
  • Waar? UGC, Van Ertbornstraat 17, 2018 Antwerpen

 

Wil jij erbij zijn?

Beantwoord dan snel onderstaande vragen, laat je gegevens achter en plan alvast een tripje naar de bioscoop. Deelnemen kan nog tot 7 oktober 2019, middernacht. Fingers crossed!

 

 

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video