Wow! Millie Bobby Brown uit ‘Stranger Things’ gaat voor hoogblond haar

Print
Wow! Millie Bobby Brown uit ‘Stranger Things’ gaat voor hoogblond haar

Foto: Isopix

‘Nieuw seizoen, nieuw kapsel’ lijkt bijna de regel in Hollywood te zijn. Na Dua Lipa, Kendall Jenner en Charlize Theron besloot ook Millie Bobby Brown een bezoekje aan de kapper te brengen. De ‘Stranger Things’-actrice rockte tot voor kort een bruine bob, maar besloot het vorige week over een blonde boeg te gooien. Het was haar kapper die Millie’s nieuwe do op Instagram onthulde. En we like… a lot!

We kennen Millie Bobby Brown al jaren met haar chocoladebruine lokken, geknipt in een nette bob. Maar het lijkt erop dat de actrice het tijd vond voor iets nieuws. Dat, of ze heeft een rol beet waarover we nog niets weten. Millie ging ten rade bij ‘Y.S.V. Hair Salon’ om zichzelf een nieuw kapsel aan te meten. Niet kort daarvoor experimenteerde de actrice nog met extensions, maar Millie koos toch terug voor een bob-kapsel, al dan niet in hoogblond deze keer.

En het resultaat mag er volgens ons zeker wezen! Meer nog, we weten niet van welke kleur we het meest fan zijn. Benieuwd of de actrice als blondine meer ‘fun’ zal hebben…

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video