Hoera! Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen hun tweede kindje

Print
Hoera! Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen hun tweede kindje

Foto: PhotoNews

Het ‘happy couple’ uit Blind Getrouwd, Stijn en Nuria, mocht afgelopen week hun tweede kindje verwelkomen. Dat maakten ze zelf bekend op Instagram.

Donderdag 26 september kwam Théodore ter wereld. Zo wordt Victor, het eerste zoontje van Stijn en Nuria, grote broer. Op Instagram schreef Nuria het volgende over de kleine spruit: “10 teentjes en 10 vingertjes. Ons een klein perfectje Théodore Van Poucke.” Volgens de kersverse mama lijkt de kleine spruit als twee druppels water op zijn broer.

 

In maart liet het koppel aan Story weten snel een tweede kindje te willen. “Het was een droom om twee kinderen snel na elkaar te krijgen. We lieten de natuur haar gang gaan sinds begin dit jaar en het was meteen prijs. Zo snel hadden we niet verwacht, maar het kindje is zeer welkom”, vertelde Nuria.

In het jaar 2015 namen Stijn en Nuria allebei deel aan VTM's programma 'Blind Getrouwd', trouwden ze at first sight én waren ze ook al snel het favoriete koppel van het publiek. Zowat heel België hoopte dat de twee tegenpolen samen zouden blijven in plaats van na het programma te scheiden. Lucky us, want ze zijn nog steeds getrouwd. En hun gezinnetje is ondertussen zelfs danig groter geworden. Proficiat!

Meer over Blind getrouwd

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video