De zon is misschien weg, maar Starbucks verkoopt opnieuw Pumpkin Spiced Latte!

Print
De zon is misschien weg, maar Starbucks verkoopt opnieuw Pumpkin Spiced Latte!

Foto: Starbucks

We moeten helaas afscheid nemen van de zomerse froothies en de verfrissende homemade iced tea. Maar ons verdriet duurt niet lang, want zoals elk jaar zet Starbucks z’n ‘Pumpkin Spice Latte’ terug op het menu. Het drankje is even zoet als een mooie herfstdag en bevat een hoge dosis gezelligheid. Aaaaah…

Als er iets is waar we in de herfst onze zuurverdiende centen aan willen spenderen, is het wel het hemelse drankje van Starbucks. Of je nu fan bent van de herfst of niet, iedereen juicht de komst van Pumpkin Spice Latte toe.

Volgens marketing specialist Starbucks Dana Van Hullebusch van Autogrill België is de Pumpkin Spice Latte een van de populairste drankjes van de koffiehuizenketen. “Vorig jaar waren we zelfs uitverkocht nog voor we de einddatum bereikt hadden”, vertelt ze over het populaire limited edition drankje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you know, you know. ?? #PumpkinSpiceLatte

Een bericht gedeeld door Starbucks Coffee ? (@starbucks) op

 

En het wordt nog beter, want van 20 tot en met 30 september zal er zelfs een ‘limited edition’ zijn van de ‘limited edition’. Dan zal ons favoriete drankje afgewerkt worden met gekleurde slagroom en herfstblaadjes in chocolade. Wat kan de herfst toch mooi zijn!

Meer over food

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video