Ex-kandidate van ‘De Mol’ Kaat promoot body positivity met sensuele fotoshoot

Print
Ex-kandidate van ‘De Mol’ Kaat promoot body positivity met sensuele fotoshoot

Foto: Elien Van den Brande

Samen met onze liefde voor ‘de Joeri’ groeide ook de mannelijke – en vrouwelijke to be honest - aandacht voor Kaat het afgelopen seizoen van ‘De Mol’. De vrolijke spring-in-‘t-veld was ongetwijfeld één van onze favoriete kandidaten, maar haalde net de finale van het programma niet. Al scoort ze bij ons nog steeds ferm hoge punten. Op Instagram promoot ze namelijk body positivity met enkele prachtige foto’s’.

Kaat Van Steen kreeg tijdens de zesde aflevering van het ontzettend spannende programma ‘De Mol’ het onverbiddelijke rode spel. De groep moest daardoor afscheid nemen van de grootste sfeerbrenger. Maar ook kijkend Vlaanderen was gek op de immer vrolijke studente kinesitherapie.

Niet getreurd, want het gaat goed met Kaat. En ze wil ze ons hetzelfde laten voelen. Onlangs postte ze dan ook een reeks prachtige foto’s op Instagram met een al even mooie boodschap erachter.

“JIJ BENT ZO ONTZETTEND MOOI! Jong, oud, vol, slank, gebruind, een melkflesje, striempjes op je borsten/billen/ergens anders, sproetjes, kleine borsten, grote borsten, ... JIJ BENT ONTZETTEND MOOI met alles! Jezelf graag zien, dat is moeilijk maar samen staan we sterk!” schreef Kaat bij de foto’s van zichzelf in lingerie.

 

Daarmee wil ze benadrukken dat iedereen mooi is, op zijn/haar eigen manier. Voor de boodschap die ze overbrengt moest ze naar eigen zeggen zelf ook eerst uit haar comfortzone stappen. “But I’m feeling good”, schrijft ze er nog bij. De shoot maakt onderdeel uit van ‘Fragile’, een project van fotografe Elien Van den Brande. Meer van dat denken wij dan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JIJ • • ??: fragile by @elienvandenbrande MUA: @makeupby.eliner

Een bericht gedeeld door Kaat Van Steen (@kaasjeeuu) op

 

 

Meer over De mol

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video