Op de wishlist! Rita Ora ontwerp betaalbare schoenencollectie voor vanHaren

Merken nodigen de laatste jaren maar al te graag celebs uit om achter de tekentafel te gaan zitten. En dat is niet anders voor vanHaren, de Nederlandse budgetvriendelijke schoenenketen wist niemand minder dan Rita Ora te strikken voor een exclusieve collectie. En boy, willen wij die overknee soklaarzen graag!
Print

Dat Rita Ora een hart voor mode heeft, is wel duidelijk wanneer je de stijl van de zangeres onder de loep neemt. En welke vrouw houdt nu niet van schoenen?! Het resultaat van de samenwerking is een herfst/wintercollectie die uit 40 damesmodellen bestaat en as we speak in de winkelrekken ligt. Voor een paar betaal je, zoals we het gewoon zijn van vanHaren, tussen de € 29,99 en € 59,99.

Denk aan chunky luipaardprint sneakers met felgele neon details en zilver of gouden metallic sneakers met een stoere platformzool. Enkellaarzen, veterschoenen en brogues met rock & roll studs en gespen voegen een individuele en creatieve stijl toe, terwijl overknee soklaarzen met strass-steentjes, enkellaarzen in western stijl, gradiënt pumps en booties met een kleurrijke slangenprint voor een gewaagde en opvallende look zorgen.

Heel uiteenlopende ontwerpen, maar daar is een logische verklaring voor. “Mijn stijl wordt altijd bepaald door mijn houding”, legt Rita Ora uit. “Hoe ik mezelf kleed laat zien hoe ik me voel.” Elk paar schoenen in de collectie staat dan ook voor een ander gevoel, zoals bijvoorbeeld vrijheid, creativiteit, nieuwsgierigheid, moed of kracht.

Wij pikten alvast onze favorieten uit de collectie!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door vanHaren Schoenen (@vanharenschoenenbe) op

 

Meer over schoenen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video