Wait, what?! Zijn Timtation en Deborah dan toch opnieuw een koppel

Print
Wait, what?! Zijn Timtation en Deborah dan toch opnieuw een koppel

Foto: Instagram | timtation_2018

Meest besproken figuur van 2018? Temptation Tim. Bij uitstek. En ook in 2019 blijft de hevige fan van fluogele zwemshorts niet onbesproken. Meer nog, de laatste tijd post hij steeds vaker foto’s samen met z’n ex Deborah Leemans. “We zijn nog geen koppel, maar ik sluit niet uit dat wij weer samen komen”, vertelt hij in Dag Allemaal. Euh….. Wat?!

Tim Wauters en Deborah Leemans werden legendarisch na hun deelname aan ‘Temptation Island’ in 2018. Timmeke was van plan om Deborah na het programma ten huwelijk te vragen, maar viel halsoverkop voor de charmes van Cherish. En dat werd nu niet bepaald in dank afgenomen door Deborah. Yep, deze man wist zelfs Gringo van de troon te stoten…

Een verkoolde verlovingsring, een afschuwelijke tattoo en een jaar vol LDVD – lees: liefdesverdriet – later lijkt het erop dat de twee dan toch voor elkaar bestemd zijn. Althans, dat is wat we afleiden uit de vele foto’s op Tim’s Instagramprofiel samen met Deborah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tim Wauters (@timtation_2018) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tim Wauters (@timtation_2018) op

 

Op de grote vraag of hij opnieuw een koppel vormt met Deborah na het overslaan van talloze dagboeksessies, het evacueren van het worstkussen, het dichtvouwen van de pretparkfoto en – ohja – het gevogel met Cherish (en de tussen 500 en 700 andere vrouwen) antwoordt Vlaanderen’s casanova het volgende in Dag Allemaal: “Wij komen goed overeen en doen geregeld dingen samen. Wij zijn nog geen koppel, maar ik sluit niet uit dat wij weer samen komen. Of Deborah mij dan heeft vergeven? Euh, ja.”

Het ziet ernaar uit dat Goedele het dan toch bij het rechte eind had. Aaah, de liefde…

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video