MINE! De phone cord is de nieuwste trend waarvan je niet wist dat je er één moest hebben

Je handen vrij hebben is dezer dagen een zeldzaam voorval. Wedden dat er op dit moment ook een smartphone aan je handpalm kleeft? De modewereld heeft er alvast een oplossing op gevonden, en influencers vallen dan ook als een bijl voor de nieuwe trend. Maak kennis met de ‘phone cord’.
Print

Op het eerste gezicht ziet een phone cord – ook wel phone necklace of phone lanyard genoemd – er iets uit voor foute toeristen. Maar hé, er bestaat geen item dat fashionista’s niet hip kunnen maken. Menig influencer is dan ook grote fan van een koord waaraan je smartphone bengelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nice Guy Freddie (@niceguy.freddie) op

 

En helemaal terecht, want hoe vaak breekt het angstzweet ons niet uit wanneer we onze telefoon niet vinden? Of missen we de ‘perfect shot’ omdat we een halfuur in onze tas zitten te grabbelen. Dankzij een phone cord hangt je waardevolle smartphone gewoon rond je nek. Of zoals wij ‘m zouden dragen: als een crossbody tas.

Wij gingen alvast op zoek naar de leukste exemplaren, zoals die van Yara Michels, influencer en hoofdredactrice van Linda Meiden, die zo verlekkerd is op het accessoire du moment dat ze Ateljé oprichtte. Haar phone cord met parels staat alvast op onze wishlist!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ateljé (@shopatelje) op

 

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video