Eva Daeleman is in het geniep op het strand getrouwd, en het zag er prachtig uit

Print
Eva Daeleman is in het geniep op het strand getrouwd, en het zag er prachtig uit

Foto: Instagram | heymansstijn | jesuisirmy

Terwijl wij afgelopen weekend van de waarschijnlijk laatste zonnestralen genoten, gaf Eva Daeleman (29) haar jawoord aan de liefde van haar leven. De voormalige MNM-presentatrice stapte in het huwelijksbootje met haar lief Stijn Heymans (31), en deelde niet veel later zelf enkele prachtige foto’s van het strandhuwelijk op Instagram.

Dat Eva straalt op haar trouwfoto’s is nog een understatement. ‘Want als ge het voelt, dan voelt ge het’, schrijft ze er zelf bij. De foto’s werden door de geliefde trouwfotografe @jesuisirmy genomen op het strand. Voor de gelegenheid had de kersverse Mevrouw Heymans een witte jurk aan met daarbovenop een duurzame trui van LN Knits. Haar trouwring is van de hand van Lore Van Keer, en Barber Ella zorgde voor een passend trouwkapsel, inclusief bloemenkroon.

 

De Instagrampagina van Eva wordt overspoeld met gelukwensen van vrienden, volgers en familie. Eline De Munck reageert met een heleboel hartjes-emoji’s, ook Siska Schoeters deelt in de feestvreugde. En Elodie Ouedraogo en Ann Van Elsen wensen het koppel een welgemeende proficiat.

Eva en Stijn leerden elkaar kennen in 2017, staat op hun blog elkedagvakantie.be te lezen. Ze woonden beide in Mechelen, maar besloten eind 2018 andere oorden op te zoeken. “We beslisten toen dat het leven meer is dan werken, hypotheek afbetalen, weekend vieren, rekeningen betalen en naar de supermarkt over en weer gaan. We bepalen het tempo van ons leven zelf.” Momenteel runt het koppel naast de blog ook een Coachinghuis in Oostende.

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video