Herkenbaar? 7 gênante seksmomenten die iedereen weleens meemaakt

Print
Herkenbaar? 7 gênante seksmomenten die iedereen weleens meemaakt

Foto: Shutterstock

Seks is heerlijk, maar van tijd tot tijd heeft een vrijpartij meer iets weg van een klungelige worstelwedstrijd dan een spektakelshow. Ellebogen eindigen per ongeluk in iemands gezicht, je lichaam produceert tegen alle wil in vreselijk gênante geluidjes of in plaats van de krolse sekspoes uit te hangen kun jij niets anders dan lachen. Iedere persoon met een semi-normaal herkent ongetwijfeld de volgende awkward seksmomenten…

 

VERKEERDE GAATJE

In al zijn enthousiasme neemt hij de verkeerde afslag en probeert hij je langs achteren in het verkeerde gaatje te penetreren. Exit only, baby!

 

(FOEF)SCHEETJES

Bij sommige standjes wordt er nu eenmaal lucht naar binnen gepompt. En ‘what goes in must come out’, dus gebeurt het wel vaker dat vrouwen plotseling een dikke wind laten. De normaalste zaak van de wereld, maar we voelen ons er niet per se sexy door. Lach er eens goed om en ga lekker door!

 

 

SLAPPE LACH

Over lachen gesproken: seks is een heel intiem moment, maar soms gebeurt er iets waardoor je in the heat of the moment je lach echt niet kan inhouden. Zenuwen misschien? Hoe dan ook, beter een slappe lach dan een slappe…

 

BOEM PATAT

Twee beesten in bed kan al eens resulteren in je hoofd stoten, op je lip bijten, een voet in je oog krijgen of uit het bed rollen. Als je het naar je zin hebt, laat zulke momenten je dan vooral niet tegenhouden!

 

 

KRAMP

Tijdens seks wordt je lenigheid weleens op de proef gesteld, waardoor je die kramp er gratis en voor niets bovenop krijgt. Wees eerlijk en las even een pauze in, in plaats van extreem pijnlijke gezichten te trekken.

 

HALFSTOK

We vergeten het soms, maar wij zijn niet de enige die soms onder faalangst lijden. Te veel druk kan ervoor zorgen dat je partner geen erectie krijgt. Dat, of hij heeft een heel vat naar binnen gegoten op café. De vlag blijft dan met andere woorden halfstok hangen. Denk vooral niet dat het aan jou ligt en maak er ook geen drama van. Die dingen gebeuren nu eenmaal.

 

ONGEWENSTE HAARTJES

Hij of jijzelf mogen nu nog zo netjes getrimd zijn als maar kan, tijdens orale seks is het goed mogelijk dat er een haartje in je mond terechtkomt. Het subtiel proberen te verwijderen is een heuse opgave dat meestal toch in een gênant moment resulteert. Hair happens.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video