Jitske Van de Veire over bikinifoto: “traantje gelaten omdat ik mij te lelijk voelde om op het strand te liggen”

Print
Jitske Van de Veire over bikinifoto: “traantje gelaten omdat ik mij te lelijk voelde om op het strand te liggen”

Foto: Instagram | jitskevandeveire

Jitske Van de Veire, trotse eigenares van een kapperszaak in Gent en dochter van MNM-dj Peter Van de Veire, geniet momenteel van een deugddoende vakantie in Kroatië. Jitske is ambassadrice van de vzw ‘Wel Jong Niet Hetero’ en deelt schaamteloos haar bodycomplexen met de wereld. Ook haar laatste foto, eentje in bikini, weekte heel wat tongen los. Van de Veire liet naar eigen zeggen een traantje omdat ze zich te lelijk voelde om op het strand te gaan liggen.

Hoewel Jitske een felle promotor is van body positivity, en dan ook niet bang is om haar lichaam met de wereld te delen, worstelt ze nog steeds met heel wat onzekerheden. En die staken afgelopen weekend de kop op toen er een dagje strand op het menu stond.

Bij enkele foto’s van zichzelf in bikini postte ze het volgende: “Deze ochtend een traantje gelaten omdat ik me te lelijk voelde om op het strand te liggen. Daarna wat de zeemeerjits uitgehangen ter compensatie.” Haar eerlijkheid lokte dan ook bijzonder veel positieve reacties uit bij haar volgers. “Je hoeft geen traantje te laten. Je mag blij zijn dat je er zo goed uitziet. Je bent een sterke vrouw die met een mega sterk verhaal naar buiten is gekomen. Wees jezelf en vooral jezelf! Ik ben blij met jouw positieve vibes en verhalen. Ik schaam me nu ook minder voor mijn lichaam, dankzij jou”, schreef iemand. Ook in de rest van de comments wordt Van de Veire geprezen om haar eerlijkheid en moed.

 

Al kreeg Jitske toch ook met een paar negatieve commentaren af te rekenen. “Die post is er nu toch over! Zoekt u reacties misschien? Zoekt u zo hard de bevestiging van uw medemens, dat je uzelf afbreekt om dan al de positieve dingen te kunnen lezen? Ik vind mij ook niet mooi in bikini, maar ik ga er anderen niet attent op maken!”, postte een volger. Maar de 26-jarige beet van zich af en stuurde de volgende boodschap de wereld in via Instagram Stories.

Alstublieft!

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video