Hebben! Kwantum verkoopt lookalikes van de junglevloerkleden die iedereen wil voor nog geen 15 euro

Print
Hebben! Kwantum verkoopt lookalikes van de junglevloerkleden die iedereen wil voor nog geen 15 euro

Foto: Instagram | Kwantum Nederland

Is je interieur jou dierbaar, dan staat een vloerkleed van ‘Doing Goods’ hoogstwaarschijnlijk op je wishlist. Alleen betaal je al snel meer dan tachtig euro voor zo’n befaamd luipaardtapijtje. Volledig z’n geld waard, maar de vloerkleedjes moeten helaas vaak het onderspit delven voor bijvoorbeeld een paar nieuwe schoenen. Goed nieuws, want Kwantum heeft momenteel een actie lopen waardoor je lookalikes kunt kopen voor maar 13,5 euro!

Zowat iedereen had last van jungle fever de afgelopen seizoenen, en daar moesten onze kleerkast en ons interieur aan geloven. De ‘Doing Goods’-vloerkleden passeerden dan ook meermaals de revue op Instagram. Maar vind je 89 euro net iets te veel voor een zoveelste coupe de foudre, dan kun je nu je slag slaan in één van de Kwantum-winkels. Daar worden gelijkaardige tapijtjes voor een fractie van de prijs verkocht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mishja (@mishja_shivayoga) op

 

Ideaal om naast je bed te leggen, de kinderkamer mee op te fleuren, of je sofa mee naar een hoger niveau te tillen. De tapijtjes zijn tevens de perfecte humoristische noot om een vleugje fantasie aan je interieur toe te voegen. Wij zijn alvast verkocht!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Styling District (@styling_district) op

 

Meer over Interieur

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video