Dit zijn de 5 populairste luxesneakers van 2019

Print
Dit zijn de 5 populairste luxesneakers van 2019

Foto: Pinterest

De prijskaartjes zijn misschien niet aan ons besteed, maar luxesneakers zetten vaak wel de trend voor dat we ze terugvinden in betaalbare winkels. Shoppingplatform Lyst besloot dan ook aan de hand van hun cijfers een top vijf samen te stellen van de meestverkochte luxesneakers. Er zitten klassiekers bij, maar ook enkele verrassingen!

5. Balenciaga Speed - € 585

Wat ons betreft is de trend van 'sokkensneakers' al lang voorbij, maar toch is de Balenciaga Speed nog één van de bestsellers van het jaar. 

4. Gucci Ace - € 470

De Gucci Ace is zowat de klassieker onder de luxesneakers geworden door z'n simpel maar elegant design. Daardoor gaan deze jongens al enkele jaren met veel succes over de toonbank.

3. Balenciaga Triple S - € 695

Ongetwijfeld de meest ophefmakende sneakers van de afgelopen jaren. De Balenciaga Triple S is zowat de ultieme ugly/dad sneaker maar blijft ook in 2019 geliefd bij het publiek.

2. Gucci Flashtreck - € 1.200

Ze zijn over the top op alle vlakken en eigenlijk niet om aan te zien. Deze misbaksels van Gucci weten veel mensen te overtuigen, zelfs met een prijskaartje van 1.200 euro - en daarmee de duurste van deze top vijf. Jawadde!

1. Alexander McQueen Oversized - € 395

Er is niet veel verschil tussen deze Oversized Alexander McQueen sneakers en de klassieke Adidas Stan Smith, buiten natuurlijk de zool die nogal extreme proporties heeft aangenomen. Sneakers mogen 'vet' zijn in 2019, dat staat vast. 

Meer over Sneakers

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video