Verfborstels in de aanslag! Levis maakt ‘Kleur van het Jaar 2020’ bekend en we gaan opnieuw de pasteltoer op

Print
Verfborstels in de aanslag! Levis maakt ‘Kleur van het Jaar 2020’ bekend en we gaan opnieuw de pasteltoer op

Foto: Levis

Is je interieur toevallig toe aan een make-over? Perfect timing, want Levis maakte zonet de’ Kleur van het Jaar 2020’ bekend. Wil je dat je interieur even trendy is als jijzelf, dan ga je komend jaar voor ‘Tranquil Dawn’, een pastelkleurtje dat schommelt tussen blauw, groen en grijs.

Naar goede gewoonte schuift het verfmerk Levis zoals elk jaar een kleur naar voren.  De bekroning tot ‘Kleur van het Jaar’ wordt door ettelijke vergaderingen met kleurspecialisten en designexperts voorafgegaan. Hangt er nog ‘Spiced Honey’ aan jouw muren, dan is het tijd om de verfborstels boven te halen. Voor de kleur van dit jaar werden kleurexperts geïnspireerd door de kleuren van het ochtendgloren en creëerden ze de nieuwe tint: Tranquil Dawn.

Voor wie zich afvraagt of haar oudroze fluwelen dan wel nog zal passen na de muurmake-over: geen paniek. De ‘Kleur van het Jaar’ wordt traditiegetrouw vergezeld door een Creativity Palette. Dit keer zijn dat negen natuurkleuren waarmee je Tranquil Dawn best combineert.

Zo kun je de tint combineren met andere pastelkleuren zoals het oudroze ‘Heart Wood‘ of het bleke ‘Flagstone‘ voor een ultrazacht effect, maar evengoed levendiger maken in combinatie met intense en opvallende kleuren zoals het fuchsia-achtige ‘Cranberry Juice‘, het diepgroene ‘Woodland Grunge‘ of het luxueuze, donkerblauwe ‘Midnight Sky‘.

Zodra we pastel in de beschrijving lazen, was het al oké voor ons. Wij zijn fan!

Meer over Interieur

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video