Tinne Oltmans geeft fan lik op stuk na gemene opmerking over bikinifoto: “Ik ben absoluut niet zwanger”

Print
Tinne Oltmans geeft fan lik op stuk na gemene opmerking over bikinifoto: “Ik ben absoluut niet zwanger”

Foto: Instagram | tinneoltmans

Wie het weer in België maar niets vindt, kan zich naar de Instagrampagina van Tinne Oltmans begeven. De actrice en zangeres geniet momenteel van een zonovergoten vakantie in Aruba en deelt haar avonturen maar al te graag via Instagram en Instagram Stories. En zoals het betaamt horen daar ook enkele kiekjes in bikini bij. Bij één van de foto’s kreeg Tinne evenwel te maken met bodyshaming, toen een volger vroeg of ze zwanger was. Een opmerking die de actrice niet zomaar liet passeren…

‘Ghost Rockers’-actrice Tinne Oltmans geniet momenteel van een welverdiende vakantie in Aruba en wie het eiland kent, weet dat je niet huiswaarts kunt keren zonder een foto met de plaatselijke flamingo’s te nemen. Iets wat ook op het todolijstje van de 26-jarige actrice stond. Maar hoewel vrijwel iedereen met complimentjes gooide, wist één bodyshamer de sfeer compleet te verzieken wanneer die in een comment vroeg of Tinne zwanger is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So.. I got photobombed by a flamingo. #travel #Aruba #onehappyisland

Een bericht gedeeld door Tinne Oltmans (@tinneoltmans) op

 

Naar het waarom van deze vraag is het raden, want wij zien enkel een knappe verschijning inclusief beeldig lichaam op de foto. Gelukkig liet ook de actrice het niet aan haar hart komen, en diende ze de volger snel van antwoord. “Bedankt voor het compliment”, reageerde ze eerst sarcastisch. “Geen probleem”, was het antwoord. Waarop Tinne duidelijkheid schepte: “Dit is sarcasme omdat je me dik noemde. Ik ben absoluut niet zwanger.”

Nadat enkele volgers van Tinne voor haar in de bres sprongen, excuseerde de volger zich halfslachtig. “Ik had gehoord dat je zwanger was. Je had dit ook op een rustigere manier kunnen zeggen. Dit was absoluut niet slecht bedoeld naar jou toe. Sorry dat het fout blijkt te zijn, maar ik bedoelde het niet zo. Maar je kan altijd op een volwassen manier antwoorden.”

Boehoe, bodyshamers. Boe-hoe!

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video