Actrice Selma Blair post aangrijpende naaktfoto op Instagram

Print
Actrice Selma Blair post aangrijpende naaktfoto op Instagram

Foto: Isopix

Selma Blair, bekend van onder andere Cruel Intentions en Legally Blonde – steekt haar strijd tegen de ziekte multiple sclerosis niet onder stoelen of banken. De actrice vecht sinds oktober 2018 tegen de auto-immuunziekte en deelt haar ervaringen op Instagram. Een van haar laatste foto's is een weinig verhullend exemplaar.

Op de foto staat de 47-jarige ‘After’-actrice halfnaakt voor de spiegel. Ze bedekt haar bovenlichaam met een roze truitje en plaatste een handtas in de vorm van een krab strategisch voor haar intieme zone. Haar blote billen zijn wel te zien.

Blair wrijft over haar hoofd, dat sinds enige tijd kaal is door de chemokuur die ze achter de rug heeft. Als bijschrift koos de actrice voor ‘portret van een vrouw’. Heel wat fans juichen Blair dan ook toe omwille van de eerlijke foto, en lotgenoten voelen zich gesterkt. ‘Je bent prachtig en inspirerend’, klinkt het doorheen de meer dan 11.000 commentaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Portrait of a lady. @thombrowneny in #calfornia. Shot by @creativerehabnyc #subversive universe #barbie

Een bericht gedeeld door Selma Blair (@selmablair) op

 

Eerder werd de actrice al toegejuichd omwille van een interview die ze gaf aan 'Good Morning America' terwijl ze een opflakkering van haar ziekte kreeg. Opgeven zal ze niet doen. “Mijn ziekte is geen tragedie, maar ik zeg tegen mezelf: je gaatje leven leiden op een manier waardoor je een voorbeeld bent voor jezelf en je zoon.”

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video