Cute! ‘The Big Bang Theory’-ster Johnny Galecki post foto van huwelijksjubileum met Kaley Cuoco op Instagram

Print
Cute! ‘The Big Bang Theory’-ster Johnny Galecki post foto van huwelijksjubileum met Kaley Cuoco op Instagram

Foto: Isopix

Het is alweer even geleden sinds we een afspraak hadden met onze favoriete nerd-gang. Tenzij je ‘The Big Bang Theory’ opnieuw aan het bekijken bent op Netflix tenminste. De sterren uit de show hebben wel officieel afscheid genomen van elkaar, maar dat betekent niet het einde van ons favoriete tv-koppel, Penny en Leonard. Die laatste - Johnny Galecki in real life – postte een schattige foto van z’n huwelijksjubileum met Kaley Cuoco op Instagram.

Na maar liefst twaalf jaar en evenveel seizoenen nam de cast van ‘The Big bang Theory’ afscheid van elkaar. Een tragische dag voor de acteurs, maar evenzeer voor de fans. Gelukkig kunnen wij de serie zo vaak bekijken als we willen. De cast blikt dan weer terug op hun eigen manier. Zo postte Johnny Galecki aka Leonard een foto op Instagram om zijn ‘fake’ huwelijksjubileum met Penny (Kaley Cuoco) te vieren.

De twee zijn in het echte leven geen lovers – we schreven nog over de waanzinnig mooie trouw van Kaley met Karl Cook – maar dat weerhield Johnny er niet van zijn ‘vrouwtje’ in de bloemetjes te zetten. ‘Wat een verschil maakt 12 jaar nephuwelijk’, valt onder de foto te lezen.

Op de foto staan links Penny en Leonard in gelukkige tijden afgebeeld, en rechts lijken de twee het aan de stok te hebben met elkaar. Een grapje uiteraard, want Johnny voegde er nog aan toe: ‘Ik hou  van je Mooks’. Aaawn!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a difference 12 years of fake marriage makes. ??you, Mooks. @kaleycuoco

Een bericht gedeeld door Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) op

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video