Shopping alert! Meghan Markle verscheen tijdens de US Open in een goedkope jurk die je makkelijk zelf kunt kopen

Print
Shopping alert! Meghan Markle verscheen tijdens de US Open in een goedkope jurk die je makkelijk zelf kunt kopen

Foto: Isopix

De kleerkast van Meghan Markle mag misschien vol dure designerstukken hangen, af en toe grijpt de ‘Duchess of Sussex’ maar al te graag nog eens naar een relatief goedkoop high street jurkje. Dit keer droeg Meghan een jeansjurkje die je simpelweg online kunt shoppen. Ze trok het aan om te gaan supporteren voor Serena Williams tijdens de US Open afgelopen weekend. Enkele aandachtige fashionista's analyseerden de jurk en het spoor leidde hen rechtstreeks naar de webshop van J.Crew. Hebben!

Afgelopen weekend vond de finale van de US open plaats, waar Serena Williams – een goede vriendin van de hertogin – het moest opnemen tegen Bianca Andreescu. Meghan Markle boekte voor de gelegenheid nog snel een retourtje New York om te gaan supporteren voor haar vriendin. Ze verscheen er in een comfortabel jeansjurkje dat van het Amerikaanse merk J.Crew lijkt te zijn.

Door het betaalbare jurkje aan te trekken, bewijst Markle nog maar eens dat stijl geen prijs kent. Je kunt het jeanskleedje zelf voor zo’n 140 euro bemachtigen. Wil je de royal look helemaal kopiëren, dan moet je nog 178 euro dokken voor de jas ook. Een goede investering, aangezien denim ook komend seizoen niet weg te slaan zal zijn uit het straatbeeld en je het jurkje werkelijk bij alles kunt aantrekken.

Meer over shoppen

Meest recente video's

Meer video