Love is in the air! Ook Pommeline vindt opnieuw de liefde na ‘Temptation Island VIPS’ en dit is hem

Print
Love is in the air! Ook Pommeline vindt opnieuw de liefde na ‘Temptation Island VIPS’ en dit is hem

Foto: Isopix

Na de pijnlijke breuk met kleurplaat Fabrizio in ‘Temptation Island VIPS’ – dat vanaf 13 september uitgezonden zal worden in België - heeft ook Pommeline Tillière opnieuw de liefde gevonden. Het kersverse koppel werd al kussend gespot in de Instagram Stories van een collega van de ex-verleidster.

Ciao Fabrizio! Maak kennis met Levi Murillo, de man die Pommeline’s hart wist te lijmen na de pijnlijke break-up tussen haar en de tattoo-artist. Het tweetal is duidelijk klaar om hun relatie ‘officieel’ te maken. Tenminste, dat leiden we toch af uit de vele love stories op Instagram, en een niet mis te verstande hint op het profiel van Levi. Daar staat namelijk ‘P.T.’, gevolgd door een hartje, in de beschrijving. Héél toevallig de initialen van Pommeline Tillière.

 

Maar de nieuwe vlam van Pommeline repostte ook een Instagram story waarop de twee al kussend te zien in een restaurant. De originele story komt trouwens van een collega van Pommeline, die ook voor Fabrizio werkt. Benieuwd wat dat gaat geven.

 

Terug naar het liefdesverhaal, want Pommeline postte zelf ook al een story van Levi, wanneer hij samen met haar hondje in bed lag. En als de hond van een vrouw een man aanvaardt, weet je hoe laat het is. *wink wink*

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video