In deze Limburgse stad kun je overnachten in een levensechte Netflix meme

Print
In deze Limburgse stad kun je overnachten in een levensechte Netflix meme

Foto: Stadstriënnale Hasselt-Genk

We kennen allemaal de uitspraak "Netflix & Chill", waarvan het laatste woord voor interpretatie vatbaar is. Een expo van de Stadstriënnale Hasselt-Genk speelt daar ludiek op in met een 'bungalow' die je in een levensechte meme plaatst.

Zin om met je boyfriend een avondje Netflix & chill te houden? *knipoog* In Hasselt vind je binnenkort een container die helemaal ingericht is naar de noden van een echte bingewatcher: een gevulde minibar, badjas, slippers, comfortabel bed en een Netflix account natuurlijk. Doodgewoon, zou je denken, maar wanneer je het tafereel volgens kunstenaar Tom Galle langs buiten aanschouwt door de grote ramen, zit je als het ware in een echte 'Netflix & chill'-meme. Zalig!

Natuurlijk hoeft dat niet allemaal open en bloot, want er zijn ook gordijnen, oef! Wie geïnteresseerd is in een nachtje bingewatchen kan via Airbnb boeken en betaalt zo'n 90 euro voor een nacht met alles erop en eraan. En dat allemaal tijdens de duur van het kunstenfestival, dat loopt van 5 oktober tot en met 5 januari 2020

 

Meer over hotspot

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video