Aangeboden door Maasmechelen Village

Check it out: New Arrivals bij Maasmechelen Village

Heeft je kleerkast een update nodig en weet je niet waar te beginnen? Onze gouden tip: maak je outfits najaarproof en plan een weekendje shoppen in Maasmechelen Village.

Op zoek naar de laatste trends uit New York, Milaan en Parijs om je kleerkast en je Instagram-account te boosten voor het najaar? Maasmechelen Village is alvast klaar om je daar een handje mee te helpen, want je kan er vanaf nu terecht voor de laatste New Arrivals.

Momenteel loopt in Maasmechelen Village ook nog de campagne Proud to be Belgian. De Belgische ontwerper Charles Kaisin, die bekend staat voor zijn surreële kunstwerken, steekt ook de Village in een nieuw surreëel jasje. Je ontdekt er tijdens de campagne 1.000 verrassingen, maar nu de New Arrivals in de rekken liggen, komen er daar zeker nog een pak extra verrassingen bij.

New Arrivals
Je kleerkast Instagrammable maken, dat kan maar op één plek. De new arrivals zijn binnen bij Maasmechelen Village, dus vanaf nu kan je terecht in je favoriete boetieks voor de laatste modetrends. En waarom wachten tot je thuis bent om je gekochte items online te posten? Maasmechelen Village is tijdens Proud to be Belgian nog meer dan anders een fantastische omgeving om je volgers te inspireren.

Naast de new arrivals, kan je vanaf september ook nieuwe merken ontdekken in de Village. Karl Lagerfeld was er in Maasmechelen Village al voor de kleintjes met Karl Lagerfeld Kids, en vanaf 20 september komen ook de vrouwen aan hun trekken. Die dag kan je naar de opening van de nieuwe boetiek van Karl Lagerfeld. Houd dus de dag zeker al vrij in je agenda!

In de Levi’s Tailor Shop kan je dan weer terecht voor een speciale actie. Elk item dat je koopt, kan je er gratis laten personaliseren met pins, hemming, rip & repair. Van 13 en 29 september is deze winkel dus the place to be.

De beste looks
Op 8 september en 20 oktober vinden de ‘Influencer Styling Sessions’ plaats in de Village. Als je daaraan deelneemt, kennen de laatste trends na afloop geen geheimen meer voor jou! Nanja Massy komt make up touch ups en advies verzorgen. Julie Vanlommel (Bible Of Fashion) en Sacha (@Sachaea op Instagram) zullen de trends selecteren en in de VIP lounge iedereen van inspiratie, styling-advies en een hapje en drankje voorzien.

Je kan gerust uitpakken met je aanwezigheid: een Village Photographer legt namelijk op die dagen de beste looks vast die in Maasmechelen Village rondlopen. Je maakt kans om hiermee gefeatured te worden op hun kanalen. Waar wacht je op?

Wil je nog meer shoppingadvies? Op 6 oktober houden de Belgische Fashion Editors een Fashion Week round-up van alle trends die de voorgaande weken op de catwalk verschenen zijn. Je ontdekt er niet alleen de laatste trends, maar ook hun persoonlijke kijk op de collecties.

MAD looks in de MAD Brussels pop-up
MAD, het Brusselse Fashion and Design Platform, opent in Maasmechelen Village de pop-up store 100th Territory van 13 september tot 14 oktober. Een maand lang staan hier de collecties van 6 jonge vrouwelijke designers uit Brussel in de spotlights. Je ontdekt er de creaties van Doriane van Overeem, Gioia Seghers, Marie-Laurence Stévigny, 42|54, Valentine Witmeur Lab en Ireene. Twee redenen om erbij te zijn: je kan deze collecties nergens anders terugvinden, en je kan er ook de designers ontmoeten tijdens fashion talks en workshops. Schrijf je dus zeker in om erbij te zijn op 22 of 29 september. Kan je die dagen niet, dan moet je even langer geduld oefenen: op 13 oktober zijn de designers weer van de partij.

Wil je nog meer trends voor het najaar ontdekken, of meteen weten in welke winkels je terecht kan om je looks te shoppen? Wacht niet, en ga een dagje naar Maasmechelen Village.
 

Maasmechelen Village, dat zijn meer dan honderd luxeboetieks met uitzonderlijke aanbiedingen, plus lekker eten en drinken.
Plan hier je volgende bezoek.