Whoop whoop! An Lemmens maakt de startdatum van het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ bekend

Print
Whoop whoop! An Lemmens maakt de startdatum van het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ bekend

Foto: VTM

De boeren en boerin werden voorgesteld, brieven op de post gedaan en de popcornvoorraad aangevuld. Binnenkort kunnen we ons weer te goed doen aan een heuse portie boerenliefde in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. En dankzij An Lemmens kunnen we nu ook echt beginnen af te tellen, want zij maakte via Instagram de startdatum van het nieuwe seizoen bekend.

In april mochten we aan de hand van vijf mini-afleveringen kort kennismaken met huskygids Marianne (40) uit Finland, akkerbouwer Victor (25) uit Bulgarije, suikerrietboer Etienne (55) uit Kaapverdië, akkerboer Gerard (43) uit Duitsland en paardenhouder Stephan (33) uit Canada. Blij dat er nog eens een boerin de zoektocht naar de ware liefde aandurft, al gaat onze aandacht vooral naar cowboy Stephan.

Of evenveel vrouwen hun briefpapier bovenhaalden als vorig jaar is nog maar de vraag. Maar wat we dankzij An Lemmens ondertussen wel weten is de startdatum van ons favoriete VTM-programma. Zij postte na het inlezen van de eerste aflevering een foto op Instagram en verklapte ook meteen dat je je op 16 september maar beter in je zetel nestelt.

 

‘Vanaf maandag 16/9 kunnen jullie jullie hartjes weer ophalen aan een heerlijk nieuw liefdesavontuur‘, aldus An. Op het menu alvast weer heel wat nerveus gegiechel, talloze verzengende liefdesepistels en wie weet hier en daar een coup de foudre. Wij kijken er alvast naar uit!

Meer over Boer zkt Vrouw

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video