Aha! Op deze leeftijd heb je de meeste kans om Mr. Right tegen het lijf te lopen

Print
Aha! Op deze leeftijd heb je de meeste kans om Mr. Right tegen het lijf te lopen

Foto: Unsplash | Henri Meilhac

Heeft jouw prins op het witte paard volgens jou ergens een verkeerde afslag genomen en daardoor serieus wat vertraging opgelopen? Maak je geen zorgen, volgens onderzoek hoef je je levenspartner heus niet op je negentiende weten te strikken. Integendeel zelfs, vrouwen ontmoeten ‘de ware’ vaak op deze leeftijd…

Datingwebsite Match.com heeft onderzoek gedaan naar de leeftijd waarop mannen en vrouwen het meeste kans hebben om de ware tegen het lijf te lopen. Daarvoor schotelden ze 2000 mensen een vragenlijst voor omtrent verschillende mijlpalen in hun liefdesleven.

En wat bleek? Vrouwen vinden hun levenspartner gemiddeld op hun 25ste. Mannen doen er een aantal jaren langer over, en weten de liefde van hun leven vaak op hun 28ste aan de haak te slaan. Niet onlogisch als je weet dat vrouwen meestal een iets oudere man verkiezen.

 

Ben je al ouder dan 25 en toch nog naarstig op zoek naar Mr. Right? Maak je dan vooral niet druk om deze cijfers. Er bestaan àltijd uitzonderingen op de regel. Plus, hoe langer je single bent, des te beter dat is voor je komende relatie. Dus misschien heb jij gewoon wat extra tijd nodig.

Bron: Marie Claire

Meer over Seks en Relaties

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video