Wow! Charlize Theron ruilt haar bruin bob-kapsel in voor nog een kortere snit

Print
Wow! Charlize Theron ruilt haar bruin bob-kapsel in voor nog een kortere snit

Foto: Isopix/Instagram

Charlize Theron ondergaat de ene metamorfose na de andere. De actrice heeft opnieuw enkele filmrollen beet en deinst er niet voor terug haar hele uiterlijk daarvoor aan te passen. Niet zo heel lang geleden ruilde de actrice haar lange blonde lokken in voor een bruine bob, maar gisteren debuteerde de Zuid-Afrikaanse schoonheid een nog korter kapsel op Instagram.

Of je nu al lang twijfelt om de schaar in je haar te zetten, of klaar bent voor een drastische make-over: laat het aan Charlize Theron over om je over de streep te trekken. De actrice heeft zichzelf zowat al alle kapsels aangemeten, en raakt er keer op keer nog mee weg ook. Gisteren postte Theron een foto op haar Instagrampagina van zichzelf met een pixiecut-kapsel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s baaaaack #Fast9

Een bericht gedeeld door Charlize Theron (@charlizeafrica) op

 

Met het bijschrift ‘She’s baaaaack’ en de hashtag #Fast9 geeft ze aan dat ze opnieuw deel zal uitmaken van de nieuwe ‘Fast & Furious’-film, de negende al. In ‘Fast & Furious 8’ speelde Theron de schurk Cipher. Maar voor het vervolg ziet het ernaar uit dat ze haar dreadlocks inruilde voor een fashionable ‘potjeskapsel’.

Hoewel we iets grotere fan zijn van haar bruine bob, is er werkelijk geen kapsel dat deze topactrice niet kan rocken.  

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video