Aha! In dit tv-programma maakt Temptation-Deborah (woensdag al) haar opwachting

Print
Aha! In dit tv-programma maakt Temptation-Deborah (woensdag al) haar opwachting

Foto: Instagram | deborahleemans

“Binnenkort ben ik samen met deze babes weer op tv”, liet Deborah Leemans vorige week weten via Instagram. Dat de voormalige wederhelft van Timtation niet opnieuw zou deelnemen aan ‘Temptation Island’ leek ons wel voor de hand liggend. In welke context ze dan wel op het scherm zou verschijnen, was een raadsel. Tot nu, want Chiara – één van ‘deze babes’ – postte zonet een foto op Instagram Stories met Luk Alloo en de naam van het programma waarin we de meiden woensdag al kunnen bewonderen.

“Het is zover!” schrijft ex-verleidster Chiara op haar Instagram Stories. “Op woensdagavond in het nieuwe programma van Luk Alloo laten wij ons van onze meest sportieve kant zien, samen met vijf ex-sporters!” De babes in kwestie zijn voormalig ‘Temptation Island’-deelneemster Deborah, ‘Ex on the Beach’-dames Jodie en Monja en ‘Love Island’-winnares Aleksandra.

OVER HET PROGRAMMA

In ‘(h)ALLOOMEDIA’ brengt Luk Alloo op zijn hele eigen manier een mediadagboek op tv. Wat gebeurt er in bekend Vlaanderen? Wie is waar mee bezig? Wie zegt wat over wie? Luk Alloo houdt Bekende Vlamingen naast een micro ook een spiegel voor en deinst er niet voor terug ze in een heel verrassende situaties te zetten.

Bekijk de eerste aflevering woensdag om 21u50 op VTM.

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video