Primeur in Gent: Jack & Jones opent tweede Jeans Studio ter wereld

Print
Primeur in Gent: Jack & Jones opent tweede Jeans Studio ter wereld

Foto: Nightingale

Voor heel wat mannen is modemerk Jack & Jones een vaste waarde als het aankomt op trendy kleding, en specifiek voor jeans. De gekende broeken krijgen nu een speciaal plaatsje in de nieuwe JEANS STUDIO in Gent, nog maar de tweede van zijn soort in de hele wereld.

Het nieuwe concept van JEANS STUDIO brengt een veelzigheid aan jeansbroeken naar Gent. Dat allemaal in een strak en hedendaags jasje waar mannen op een comfortabele manier kunnen shoppen. Specialisten op vlak van denim staan klanten bij met raad en daad bij het uitzoeken van een nieuwe jeanslook, maar ook met hoe je er zorg voor draagt.

Maar er is ook plaats voor accessoires en hebbedingetjes, waarvan een groot deel lokale Gentse producten zijn. Zo vind je er gin van 'The Gentist' of alcoholvrije bier van 'Roman'. Ook leuk zijn de T-shirts met borduursels van typische Gentse uitspraken zoals "Vree wijs"

Daarnaast zullen er ook in-store workshops georganiseerd worden in samenwerking met lokale artiesten. Daarmee is JEANS STUDIO meer dan een winkel en zeker de moeite om eens te bezoeken. 

 

Walpoortstraat 3, Gent

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video