Surprise! Deze 10 bakfanaten zien we binnenkort in de feeërieke tent van ‘Bake Off Vlaanderen’

Print
Surprise! Deze 10 bakfanaten zien we binnenkort in de feeërieke tent van ‘Bake Off Vlaanderen’

Foto: VIER

Volgende week is het zover: ‘Bake Off Vlaanderen’ is ready for take-off. Hoog tijd dus om kennis te maken met de tien keukenprins(ess)en die een worp doen naar de titel van Beste Bakker van 2019. Kunnen ze de jury verbazen met een koekje van eigen deeg? Je ziet het vanaf woensdag 4 september op VIER. Maar eerst, de kandidaten!

Trien

Trien (42) uit Mechelen raast als vrolijk toeterende stoomtrein door het leven. Ze deelt haar joie de vivre met haar drie zonen en de leerlingen van haar klas op de Freinetschool.

 

Jan

Jan (61) uit Knokke-Heist droomde ervan om astronaut te worden, maar het werd een carrie`re als burgerlijk ingenieur in de ruimtevaart. Jan is de oudste deelnemer van de groep maar leeft aan de snelheid van een kruisraket.

 

Patricia

De Venezolaanse Patricia (30) uit Aarschot verhuisde drie jaar geleden met haar twee dochters Luna en Soleil naar Belgie¨. Sindsdien is ze verliefd op haar nieuwe thuis.

 

Greet

Na een drukke periode in het bedrijfsleven ging Greet (39) uit Heers op zoek naar rust bij haar gezin en keek uit naar een nieuwe bezigheid. Ze schreef zich in voor een cursus schilderen maar veranderde die nog op de valreep in een cursus Brood en Banket.

 

Philip

Philip (33) uit Berchem beoefent naast de apothekerij ook de patisserie. Overdag flanst hij medicijnen in elkaar, ’s avonds taart en gebak. Twee stielen die qua precisie dicht bij elkaar liggen.

 

Peter

Wanneer Peter (40) uit Oostende ’s avonds zijn dertigtonner parkeert, duikt hij zijn keuken in om klassieke degelijke taarten te bakken. Op de baktafel vind je ook vaak zijn Schotse roots terug.

 

Jaline

Jaline (18) uit Hasselt is de jongste deelnemer dit seizoen maar kan toch al teren op tien jaar bakervaring. Tussen de colleges kinesitherapie door staat ze in de keuken van het appartement dat ze met haar vriend deelt.

 

Tine

De rode draad in Tines leven (40) uit Diest is roze: roze kledij, een roze bril, een roze auto en roze taarten. Een heel bewuste keuze om zichzelf eraan te herinneren dat je het leven door een roze bril moet zien.

 

Lorentia

Lorentia (26) uit Genk is een op en top Italiaanse en zoals in de meeste Italiaanse families staat eten centraal. Haar vriend maakt lange dagen in restaurant La Botte en om de momenten alleen te doden begon Lorentia vorig jaar te experimenteren met gebak.

 

Sara

Sara (26) uit Heverlee is de kleindochter van een bakker. Maar hoewel ze hem nooit als bakker gekend heeft, is de liefde voor het vak toch door zijn verhalen ontstaan. Eindelijk zit ze in haar lievelingsprogramma!

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video