Smelt! Robert Pattinson heeft lang haar in Netflix’ ‘The King’ en hartjes bonken als nooit tevoren

Print
Smelt! Robert Pattinson heeft lang haar in Netflix’ ‘The King’ en hartjes bonken als nooit tevoren

Foto: Isopix

Netflix pakt dit najaar uit met het grootse kostuumdrama ‘The King’, waarin Timothée Chalament de hoofdrol zal vertolken. En hoewel Timothée in de trailer de volle minuut en 52 seconden in beeld is, is het Robert Pattinson die met zijn verschijning van een seconde met de pluimen gaat lopen. En dat heeft alles te maken met zijn kapsel…

 

THE KING – HET VERHAAL

‘The King’ moet één van Netflix’ grootste producties zijn. En met reden, want de streamingdienst wil duidelijk kans maken op filmprijzen. Daarom zul je de prent ook in de bioscoop kunnen bekijken, een voorwaarde om een Oscar in de wacht te slepen.

The King vertelt het verhaal van – je raadt het al – een koning. Hal (gespeeld door Timothée Chalament) wordt na de dood van zijn vader tegen zijn zin tot koning Hendrik V gekroond. Hij moet zich als Engelse koning staande houden te midden van paleisintriges en geërfde oorlog en chaos. De op stukken van Shakespeare geïnspireerde film zoomt ook in op de relatie tussen koning Hendrik V en Catherine, gespeeld door Lily-Rose Depp, die ook in het echte leven de vriendin is van Timothée.

 

 

VAN VAMPIER NAAR FRANSE DAUPHIN

Een film om naar uit te kijken, dat is zeker. Maar het is de hairdo van Robert Pattinson, die  de Franse dauphin speelt, die het hele internet op stelten zette. Want hoewel Robbie lang geleden afscheid nam van het vampier zijn, bonken de harten van fans bij het zien van de trailer alsof we allemaal weer veertien jaar en tot over ons oren verliefd zijn.

En omdat niemand z’n gevoelens beter kan verwoorden dan een verliefde Twitteraar, een kleine lofzang over de nieuwe look van Pattinson:

 

 

 

 

 

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video