Opgelet, fans! Billie Eilish lanceert een volledige kledingcollectie in samenwerking met Bershka

Pas zeventien jaar, maar Billie Eilish is nu al een fenomeen van formaat. En dat is ook Bershka niet ontgaan. De Spaanse kledingketen wist de zangeres te strikken voor een collab, en daardoor kunnen fans zich vanaf 29 augustus te goed doen aan een volledige collectie van en door Billie-Eilish.
Print

Wie Billie Eilish kent, weet dat er hoogstwaarschijnlijk geen crop tops en spannende jurkjes in de winkelrekken zullen belanden als de zangeres achter de tekentafel zat. Denk eerder oversized en unisex stukken met een kleurenpalet van zwart, wit, groen en oranje. En aangezien het een samenwerking met Bershka is, spreken we gelukkig niet over hallucinante prijzen. Integendeel, voor een trui betaal je tussen de 30 en 40 euro.

Dat je voor deze stukken een specifieke smaak moet hebben, zullen we niet ontkennen. De ‘Bad Guy’-zangeres bleef voor de ontwerpen nu eenmaal trouw aan haar eigen alternatieve stijl. Wie de smaak helemaal te pakken heeft, kan op de webshop van Bershka al een deel van de collectie shoppen. Morgen staat de whole shabang online. Via bovenstaande foto’s kun je alvast een verlanglijstje opstellen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? The collection is ready only today on our stories. Get it before anyone else does! . *Collection available in selected countries.

Een bericht gedeeld door Bershka (@bershkacollection) op

 

Meer over shoppen

Meest recente video's

Meer video