Bradley Cooper heeft een nieuwe look en euh… we zijn niet bepaald fan

Print
Bradley Cooper heeft een nieuwe look en euh… we zijn niet bepaald fan

Foto: Isopix

Het lijkt erop dat Bradley Cooper officieel afscheid genomen heeft van zijn ‘A Star Is Born’-personage Jackson Maine. De acteur schoor zijn baard af en kortwiekte zijn haren, maar liet wel zijn snor staan. En hoewel we het over Bradley – hubba hubba – Cooper hebben, weten we niet of we heel enthousiast kunnen zijn over zijn nieuwe look. Maar hé, oordeel vooral zelf of de pornstache het ‘m voor jou doet!

Tijdens een uitje met zijn dochter Leo bleef de nieuwe look van Bradley Cooper niet onbesproken. Logisch ook, als je weet dat in het merendeel van vrouwelijke dromen de acteur een hoofdrol speelt. Daar zit zijn waanzinnig charismatische glimlach, z’n blauwe kijkers en ruig stoppelbaardje sowieso voor iets tussen. Jammer genoeg ruilde hij dat laatste in voor een pornstache en Jommekeskapsel.

 

Op Twitter wordt de acteur alvast vergeleken met Nintendo-held Mario. It’s-a me, Bradley! Anders vinden hem dan weer op acteurs lijken uit de jaren tachtig. Als het aan ons ligt, mag de acteur zich snel een paar nieuwe scheermesjes aanschaffen, maar we vermoeden dat dit allemaal omwille van zijn volgende rol is.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video